Automate your Marketing
with Womplify




 
Nawaitu

By: KnoW RezA Car Same

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Dec-2008 01:27 Email | Share | | Bookmark
Awning!!

tudung kalis panas..
hahaha
 
View all 15 photos...
Hahah.. org dok sibuk cakap pasal tudung ekin .. kitorang dok sibuk cakap pasal tudung awning .. haqiqatnya.. samo jo..

tema : tudung awning biru


Sunday, 30-Nov-2008 03:23 Email | Share | | Bookmark
Lama dah tak upload gambar .. ni antara kepoyoan yg ada ..

 
 
 
View all 12 photos...
Tema : Khatam Quran
Tarikh Start : 5 Ramadhan 1429 – 30 Zulkaedah 1429
Ahli : 9 Orang
Cogankata: Biar lambat asal khatam ..
Ni baru first time try buat agenda mcm ni .. tiap2 hari bila ada kelapangan kitorang akan ngaji waktu lunch .. kengkadang ada skip jugak sbb ada yg lapo nak makan laa.. ada yg coti laa dan mcm2 lagik.Namun berkat kegagahan nak menghabiskan 30 Juz tu kita Berjaya jugak alhamdulillah.. tahun depan kita bleh buat lagik ek kengkawan ..tahun depan time khatam kita buat uniform plak. Harap abaikan gambar2 kengkawan den yg meroyan tu..


Sunday, 30-Nov-2008 01:01 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Kendara

 
 
 
View all 16 photos...
Temanya memangla kenduri kendara .. tapi disebabkan ramai sgt yg snap2 gambar pengantin .. jadik kitorangpun memanfaatkan kamera yg kitorang pinjam tu tuk amik gambar koya2 kitorang.Jenuh jugak aa pusing keliling masjid tu semata2 nak cari corner yg menarik ..
** credit pada EnOt sbb taja hospitality tuk kitorang
** credit tuk zaim sbb bagik pinjam kamera dia
** credit tuk pengantin sbb jemput kitorang ..


Wednesday, 27-Aug-2008 01:37 Email | Share | | Bookmark
~ santapan di belakang istana ~

.. aku yg lapo ..
 
sebelum di kerjakan
View all 7 photos...
occay here we go .. lepas session menapak napak di PWTC .. agenda seterusnya .. upacara membatalkan puasa.. heh heh heh tak aa agenda makan2 ..lokasi : belakang istana .. so sila la tengok apa yg kitorang dah buat kat makanan2 tu .. sila.. sila .. silaa...


Monday, 25-Aug-2008 05:51 Email | Share | | Bookmark
** celebrating rozie's half big day **

 
 
 
View all 46 photos...
another half will coming soon .. be patient everybody .. takkan lari kenduri di kejar ..kah kah kah .. jenuh jugak berlari berkejaran ke PWTC tu .. thn lepas turn aku ngan enot .. this year turn minah ronggeng ni plak .. lepas tu agenda makan besar tuk besarkan badan , harap maaf gambar tak sempat edit.. jap lagik our editor akan edit dan come up dgn gambar yg lebih bernyawa lagik..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net